Een heerlijk verblijf

15 oktober 2022

Wij (twee volwassenen, drie kinderen van 5, 8 en 11) hebben van de zomer vier nachten mogen doorbrengen op deze prachtige plek. Geslapen op stro, kampvuur in de avond, overdag spelen in de tuin, dammetjes bouwen bij de rivier, in de sneeuw gestaan in de bergen en prachtige wandelingen gemaakt. Wat hebben we genoten! Gerdien en familie heeft ons zo er zo welkom laten voelen, wij gaan zeker terug komen!

Thamar

het was fantastisch!

7 oktober 2022

Wij hebben hier van de zomer vier nachten doorgebracht. Wat een fantastisch verblijf hebben we gehad! We sliepen in de Sachserhütte: wat een bijzondere ervaring om te slapen op stro. De hartelijkheid van Gerdien en familie, het kampvuur in de avond, de prachtige tuin met vele mooie plekken, het heerlijke buiten zijn en de prachtige omgeving maken dit tot een topverblijf. In de omgeving is ook heel veel te doen: leuke dorpjes, mooie meren, prachtige bergwandelingen, spelen bij de rivier. Wij waren hier met drie jongens tussen de 5 en 11 en we komen graag weer eens terug!

Thamar

Es war Liebe auf den ersten Blick :

23 juni 2022

Sehr freundliche und nette Begrüßung, eine sehr geschmackvolle Ferienwohnung mit Liebe zum Detail, frische Eier zum Frühstück, eine gute Energie- einfach alles zum richtigen wohlfühlen und Urlaubsfeeling ! Vielen lieben Dank für alles sagen : Bernhard, Lutz, Conny & Gabi aus Halle/Saale, Deutschland

Anoniem

Een geweldige ervaring !

29 augustus 2021

Bedankt voor jullie hartelijke ontvangst !

Jullie tuin is een paradijsje, en wat een gezelligheid met jullie kinderen.

Groetjes Rick & Marloes & Kids

Rick & Marloes

Bedankt dat we mee mochten genieten op dit prachtige plekje in karinthie !

14 augustus 2021

Weer nieuwe leuke plekjes ontdekt !

Veel gezelligheid met jullie, en ook met de andere gasten. Vrijblijvend, en met genoeg kans en mogelijkheden als gezin onder elkaar te zijn.

Anoniem