Datum: 19-01-2018

De zon strak aan de blauwe lucht, met zicht op Goldeck, doet me verlangen naar die hoge bergtoppen met sneeuw, om er vervolgens heerlijk vanaf te suizen, en het gevoel te hebben even uit mijn dagelijks bestaan te zijn. Niets is minder waar, ik zit onderweg in de bus richting het Stadtheater Klagenfurt. Vanmorgen vroeg niet wetend dat mijn dag er in een paar minuten anders uit zou zien. Ik had me voorgesteld mijn Blog te schrijven en mijn nieuwe uitdaging verder uit te werken, maar toen ging de telefoon....De Volkschule zou vandaag naar het theater in Klagenfurt gaan, deels georganiseerd door de Elternverein, en ik had gezegd niet mee te gaan. Maar nu er gebeld werd dat er nog een plekje over was, heb ik toch besloten alles om me heen te laten vallen, en zodoende zit ik heerlijk, ietwat te soezen in een warme bus richitng Klagenfurt.......#flexibel#

12.jpg

Nieuwe uitdaging

In de afgelopen periode ben ik door een vriend benaderd om in de marketing een rol te spelen bij één vanzijn projecten. Een nieuwe uitdaging, die ik stiekum, ook vanwege de tijd, voor me uitgeschoven heb. Ik stuit in deze, ondanks dat ik met mijn Duits en Kärntnerisch het heel ver geschopt heb, toch weer op een soort barière. Begrijp ik wel waar het om gaat, begrijp ik wat er gezegd is, past het bij mij als persoon, zoveel vragen hebben zich de revue gepasseerd. En eindelijk heb ik toch besloten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, en ik merk; met enorm veel plezier. De uitdaging, en de vrijheid in dit werk passen me wel. Ik kan me op verschillende gebieden uitleven en door ontwikkelen. Één van zijn projekten is; "Bergwelten" Daar waar de natuur samen komt met Mordern-wooncomfort 21 nieuw te bouwen projecten, met een prachtige centrale ligging in Berg in Drautal. Een adembenemde omgeving, omringd door de schoonheid van bergen en natuur, in het veelzijdige Karinthie. In dit project vind je duurzaamheid en levenskwaliteit, die samen gaan in een moderne uitstraling.

De Bauträger schrijft:

In Berg in Drautal ontstaat een dorp met 21 nieuwe huizen. Een "Cooles" dorp, midden in oberen Drautal. Wat ik belangrijk vind, binnen de projectontwikkeling, is dat stuk voor stuk de huizen in dezelfde stijl gebouwd gaan worden. De huizen zullen in Traditionele stijl, met Ökologische Bouwstoffen gebouwd worden. Met "heimische" (plaatstelijke) bedrijven zal er samen gewerkt en gebouwd worden. De huizen zullen met een energiepakket uitgerust zijn, en het huis zal functioneren als een Smart Phone. "Ein Cooles Dorf, sucht Coole Menschen" aldus Hannes Graf, Bauträger GmbH, Kärnten.

13.jpg

Spannend..

In vind het super spannend, maar ook super leuk ! Het is een prachtig project, waarin ik me de afgelopen week heb gestort, en me de komende tijd verder in ga verdiepen. Het heeft alles te maken met hoe iemand denkt en in het leven staat. Ik vind het geweldig hoe iemand dit bedenkt en tot stand brengt, en we houden jullie er graag van op de hoogte. Afgelopen weken heb ik zowel in een Oostenrijkse, als Nederlandse versie, een facebookpagina ingericht, en de komende weken gaat er een website de lucht in. Dus voor diegene die hier absoluut van op de hoogte willen blijven, laat het me weten. Je kunt me bellen, mailen, of via facebook bereiken !

Theater Klagenfurt

En dan nu met de Volkschule op pad ! Ik was wel niet op de bergtop, maar wel even helemaal weg van thuis. Wat een luxe. Heerlijk dat Arjo nog thuis is, en ik dus nog even van mijn vrijheden kan genieten. Ik heb genoten van een sprookje, en van de blijde kindergezichten,en van een prachtig authentiek gebouw.....

facebook%2FBlog 2018 sachserhof (3).jpg

Altijd bijzonder....

Mijn leven is nooit saai, en altijd bijzonder. Het is op dit moment een rustige maand wat betreft Sachserhof, aan de andere kant gebeurt er steeds weer onzaggelijk veel. Grotere en kleinere gebeurtenissen.Positieve mails en berichten, opstekertjes, het voorbereiden van een artikel in de gezinsgids, het mee mogen lezen als iemand in de Gerzinsgids een artikel schrijft over hun ervaring, vanuit Sachserhof, het maakt me simpelweg gewoon blij. Het is voor ons prachtig om voor onze gasten klaar te staan, en ze een bijzondere vakantie te bezorgen, maar ook heel bijzonder is het als we mee mogen kijken over de schouders van één dag vakantievieren op Sachserhof, vanuit de beleving van een gast. Koop dus het nummer van 1 februari en de Vakantiespecial, of doe ´m iemand kadoo! Dat wordt absoluut een bewaarexemplaar ! Al deze dingen kleuren mijn en ons leven. Ik had het er vanmorgen nog over met een moeder in de bus. Wat heerlijk dat ik geleerd soms zomaar even het werk te kunnen laten liggen, je even op iets anders te richten. Hetzij op jezelf of op je kinderen, of wat dan ook. Het geeft je nieuwe energie en kracht.Van de week ook even heerlijk naar Möllbrücke gewandeld voor een boodschap. De verse sneeuw en een wandeling langs de Drau gaven me dan ook weer een extra boost. Ben je ook blij met jou leven? 'Wist je dat je zelf een grote rol speelt in hoe jou leven eruit ziet? Vandaag las ik een stukje, dat je je gedachten zelf kunt beinvloeden. En ik weet dat er veel meer achter steekt, en dat je misschien van allerlei tegenwerpingen hebt. Maar probeer maar het maar eens uit. Wat je wilt, dat kun je ook! Mijn maatstaf in deze is de gedachte; wat wil God dat ik doe. God is iemand die het goede voor ogen heeft, dat maakt het dus een stuk makkelijker. Maar ook als ik met mijn keuzes mensen pijn doe, of ik wordt niet begrepen, zal ik nog het doel voor ogen moeten houden. Ik hoop dat je er wat aan hebt..!

15.jpg

"Positive Gedanken, verleihen dem Herzen Flügel!

Leuk dat je weer gelezen hebt, tot gauw !!

P.S.Voor degene die het leuk vinden om te weten waar ik o.a. door geinspireerd ben, lees hieronder een stukje van Joyce Meyer

Vandaag, 19 januari 2018: Verander je manier van denken ... Laat God u als mensen hervormen door de vernieuwing van uw denken, opdat gij moogt erkennen wat de wil van God is, het goede, welgevallige en volkomene Romeinen 12:2 (NBG) Heb je ooit van de uitspraak: «Het is een verschrikkelijk iets om je verstand te verspillen» gehoord? Ons verstand heeft zoveel capaciteit voor het goede, om te leren, te creëren, te denken en te groeien, en het is tragisch als we deze niet volledig benutten.

Er was een periode in mijn leven waarin ik toestond dat er veel beschadigende gedachten mijn geest binnenkwamen (negatieve, kwellende, schuldige, niet-vergevende, beschamende en beschuldigende gedachten). Het probleem was dat ik geen idee had hoe ik mijn gedachten kon beheersen en kon kiezen op welke gedachte ik mij richtte of waarin ik geloofde.

Ik wist niet dat wanneer ik aan iets dacht wat niet waar was, ik de kracht had om dit te stoppen. Niemand had mij ooit verteld dat ik mijn gedachten kan kiezen en dat ik doelbewust aan dingen kan denken. Heeft iemand dat al aan jou verteld? Als dit niet zo is, dan ben ik het vandaag om je te vertellen dat je je niet hoeft te laten beheersen door je gedachten. Je hebt de keuze om je te richten op Gods gedachten!

In Romeinen 12:2 staat: Laat God je hervormen (transformeren)... door de vernieuwing van je denken. God wil je helpen om de strijd in je denken te winnen. Maar hoe ziet dit er op praktisch gebied uit?

Wat mij heel vaak geholpen heeft en waarvan ik weet dat het ook jou zal helpen is het volgende: De eerstvolgende keer dat je met je verstand aan het worstelen bent, wil ik dat je daarmee stopt en aan iets gaat denken waar je God voor kan danken. Vertel Hem hoe dankbaar je bent voor Zijn goedheid en voor al Zijn rijke zegeningen. Als je dit steeds blijft doen, dan zul je zien hoe je leven begint te veranderen en hoe dingen steeds beter zullen gaan.

Het is mijn hoop en gebed dat jij de kracht, die God je heeft gegeven, zult kennen en dat je iedere dag, in je gedachten, in de volheid van Zijn liefde voor jou zult wandelen.

Kort gebed: God, ik wil Uw kracht in mijn gedachtewereld ervaren. Ik kies ervoor om mij te richten op Uw goedheid en Uw liefde voor mij. Ongeacht welke negatieve gedachten op mij af komen; ik weet dat U veel groter en beter bent.


Beschikbaarheid

Controleer direct online onze beschikbaarheid

Reserveren

Like ons op Facebook

Sachserhof, Appartementen in Oostenrijk