Datum: 11-05-2020

Leuk dat je doorgeklikt hebt !Ik heb je hulp hard nodig, en ik kan je daarvoor niet genoeg dankbaar zijn. Juist als ik Sachserhof, na een moeilijke periode weer wil opstarten, brengt Corona roet in het eten. Reserveringen blijven uit, en hulp die zou komen, word afgezegd, omdat de landsgrenzen dicht gaan. Financieel is dit voor mij een moeilijke en onzekere tijd. Daarom vraag ik je help je mee, Sachserhof te steunen ?Je kunt bijvoorbeeld al voorpret hebben, om een waardebon te bestellen voor jou vakantie. Je kunt ook iemand anders een waardebon kado doen, voor wat voor een gelegenheid dan ook. En, als jij, als Oostenrijkliefhebber niet naar Oostenrijk kunt komen, zou ik het heel erg leuk vinden om een beetje Oostenrijk naar jou te sturen. Jij kunt Sachserhof op deze verschillende manieren, zo door deze moeilijke tijd heen helpen en steunen. Daarom heb ik de volgende mogelijkheden bedacht, en ik zou het echt super leuk vinden als je op deze manier Sachserhof steunt en helpt. Natuurlijk, hoop ik je op een cratieve manier tegemoet te komen, zodat je er zelf ook nog voordeel van hebt bij een bestelling of donatie. Dus :

  • Kom genieten op Sachserhof,en koop alvast een waardebon** voor een onvergetelijke vakantie, of geef iemand er één kado !

of

  • Bestel één produkt naar keuze,** en zo komt Oostenrijk een stukje naar jou!

Ich freue mich auf deine Unterstützung !

Bestel:

..

  • Waardebon Sachserhof € 200,-- met een waarde van € 250,--

    Deze bon is 2 jaar geldig, en je mag hem ook aan iemand anders kado doen !

..

  • Verwenpakket Zirben/Edelweiß, Doneer €60,-- :

    (zirbenkussen, Douchegell/schampoo & Bodylotion, Scahfmiklchseife Edelweiß, met een waardebon van 10% voor een verblijf op Sachserhof.)

  • Zirbenkusseen met Edelweiß Schafmilchseife Doneer € 35,--

..

  • Waardebon herzlein t.w.v.€ 50,--, met een kortingsbon van 10% kado voor een verblijf op Sachserhof

..

schrijf me een persoonlijke mail wat je doneren of bestellen wilt: info@sachserhof.com

Zwischenüberschrift hinzufügen (2).jpg

Niet bestellen, maar wel een warm hart voor Sachserhof ?

Ik geef je graag de gelegenheid voor een vrijwillige donatie. Daar zal ik echt heel erg blij mee zijn, en je niet genoeg dankbaar kunnen zijn.

Stuur me ook dan een persoonlijk mail naar; info@sachserhof.com

Ik schrijf je terug, en uiteraard zorg ik bij elke donatie voor een kleine attentie, als dankjwel voor je ondersteuning !

Voor nog meer produkten ben je welkom op : http://herzlein.at

Wil jij persoonlijk op de hoogte gehouden worden, en een mail ontvangen ? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief: https://sachserhof.us16.list-manage.com/subscribe?u=000c24f3b1343a01dad8d94d3&id=428318a793

Ich freue mich auf dich !

• Sachserhof •Rein Spaziert Facebook Titelbeeld (3).jpg


Beschikbaarheid

Controleer direct online onze beschikbaarheid

Reserveren

Like ons op Facebook

Sachserhof, Appartementen in Oostenrijk