Datum: 09-02-2018

Als we hier nog volop van de winter genieten, en de voorjaarsvakantie van onze kinderen vandaag begint, denk ik natuurlijk alweer een beetje verder vooruit. Waar waren ze toch het afgelopen jaar ? We hebben ze gemist in het voor/najaar. Al die lieve opa´s en oma´s die heerlijk met z´n tweetjes de rust op kwamen zoeken bij ons op Sachserhof. Daarom een oproep aan allen die zich aangesproken voelen om buiten het hoogseizoen eens lekker te genieten van het ontluikende voorjaar in een veelzijdig en allesomvattend Karinthie. Natuurlijk begrijpen we dat niet iedereen letterlijk opa en oma hoeft te zijn, maar onze ervaring met onze kids is: Iedereen die "grijs" haar had, en een wat ouder uiterlijk, werd vooral door onze kleinere kids gewoon opa en oma genoemd. Makkelijk toch? Wat wat is nu leuker, dan héél véél opa´s en oma´s te hebben. Daarom; we missen jullie ! Natuurlijk is het in het hoogseizoen een groot feest met papa´s, mama´s en kinderen, maar als je van wandelen, fietsen, treinen, rondvaartboten, rust, water, meren, bergen,een lekker boek en een kop koffie of thee in onze heerlijke tuin en stilte kunt en wilt genieten, dan ben je in het voorjaar op de juiste plek. Sachserhof, even terug in de tijd, tijd voor elkaar, in een allesomvattende omgeving.

10.jpg Zicht op Millstättersee...

Fietsen/Wandelen/Meren

Weet je dat Sachserhof langs een fietsroute ligt? Een van de bekendste fietsroutes in Oostenrijk is de 366 kilometer lange Drauradweg. Sachserhof ligt direct aan deze route, en zo kun je eindeloos genieten van water, bergen en een ongerepte natuur. Door middel van fietsen, kom je gewoon op plekken waar je normaal met de auto aan voorbij gaat. Vele wandelroutes vanuit het appartement om de directe Historische omgeving van Sachsenburg te leren kennen. Maar ook het gebruik van de Karinthie Kaart bied vele gratis uitstapjes direct in de omgeving, bijv. voor gondels, liften, rondvaartboten, en wandelen hoog in de bergen. Door de centrale ligging zijn de Millstättersee, Weißensee, Ossiachersee makkelijk en snel te bereiken. Om maar niet te spreken van de Wörtersee, PresseggerSee, Afritzersee een eindje verderop.Ook om deze meren kun je heerlijk fietsen, wandelen, en bij warm weer neem je een heerlijk frisse duik !

facebook%2FBlog 2018 sachserhof.jpg

Opa´s en oma´s opgelet !

In het voorjaar buiten de seizoenen om hebben we voor jullie de prijzen aangepast. Je betaald dan niet voor 6 personen, maar vanaf 2 personen. En natuurlijk zijn alle rustzoekers, genieters en sportievelingen die niet met schoolvakanties hoeven te rekenen van harte welkom voor een heerlijke en onvergetlijke vakantie !!

4.jpg Onderweg, richting de Piste...

Voorjaasvakantie Oostenrijk

Voor ons één van de weken dat we als gezin even heerlijk onder elkaar kunnen genieten van vrije tijd. Dit doen we dan ook bewust, en hopen dan ook even te kunnen genieten van Lange Piste´s en heel veel sneeuw,of gewoon even niks doen.
Wil je dit ook? Tijd voor elkaar? Even uit het dagelijkse leven weg, om na een heerlijke vakantie, opgeladen en met nieuwe energie weer aan het werk te kunnen? We hebben nog plek in ons knusse appartement Elisabeth, of je kiest voor het échte bergbeleven, de Sachserhütte. Slapen op het hooi, lekker warm en heel erg knus.....!

2.jpg

Gezins Gids

We hebben je de artikelen van de Gezins gids beloofd. Bij deze heel veel leesplezier. Het Portret vanuit onze visie, De bergwandeling vanuit de ogen en ervaring van één van onze gasten. Veel leesplezier, en tot gauw !

Scan0001.jpg

Scan0009.jpg

Scan0003.jpg

Scan0013.jpg

Scan0005.jpg

Scan0011.jpg

Scan0007.jpg

Scan0012.jpg


Beschikbaarheid

Controleer direct online onze beschikbaarheid

Reserveren

Like ons op Facebook

Sachserhof, Appartementen in Oostenrijk