Datum: 30-04-2020

Ja, met de billen bloot, doodeng, maar ik durf te vragen...! Nog meer van mezelf prijs geven? Ja, ik doe het, in deze onzekere Corona tijd. Ik heb het niet gewild, om hulp te vragen, maar ik durf, en ik moet, om te overleven………..en aan de andere kant, God weet wat ik per dag nodig hen, Hij ziet me, en ik heb nog geen dag te weinig gehad ! En toch heet het in de Bijbel; Draagt elkanders lasten. Lastig, en gevoelig om dat juist te zien, en iedereen zal het weer anders opvatten. Ik schrijf vandaag mijn blog, heel dicht bij mezelf, en vanuit mezelf, om heel dicht bij jou, als familie, vriend, lezer, gast of wie je dan ook bent te komen.

Design ohne Titel (1).jpg

HART VOOR SACHSERHOF

Sinds 2011 klopt mijn hart voor Sachserhof. Stormen en turbulente tijden liggen inmiddels achter me. Nu sta ik op een vergelijkbaar punt. Ik heb alles los moeten laten in de achterliggende tijd, omdat ik niet wist waar mijn reis heen ging, omdat alles om mij heen onzeker was. Nu sta ik weer in de startblokken om Sachserhof op te bouwen. Sachserhof is nu officieel van mij. Een verlaten en vervallen Sachserhof, wat op dit moment net als het voorjaar weer tot leven en tot bloeien komt, samen met mijn hart. Ik kan je niet vertellen wat het voor me betekend om met hart en ziel aan jezelf, en dat waar je hart ligt, te werken en op te bouwen. Ik heb, door vele moeilijke momenten Sacherhof weer opnieuw als geschenk ontvangen.

NOG STEEDS ONZEKER

Sachserhof zal de komende tijd voor gasten een heerlijke plek zijn om even weg te zijn van de dagelijke sleur, en tijd voor elkaar te hebben. Of dat jij dat uit Nederland bent, of dat het alleen Oostenrijkse gasten zullen zijn, of dat er niemand komt, dat is onzeker en weet ik niet. Op dit moment is het bijzonder, dat de reserveringen die er staan, nog niet geanuleerd zijn, maar ik weet dat dat van het een of andere moment anders zijn kan. Mijn toekomst ist onzeker, ik heb vanwege mijn omstandigheden en de burocratie in Oostenrijk, en vanwege de coronatijd, geen inkomen, tijdelijk geen kinderbijslag en geen enkele uitkering.Daarom durf ik te vragen......

HELP JE MEE ?

Sachserhof moet echt vanaf 0 opbebouwd worden, zonder geld en reserve, met hulp van anderen, heel veel liefde, geduld en creativiteit. Ook Herzlein is hiermee verbonden. Na twee jaar geen activiteit, ben ik erbij Herzlein weer te presenteren. Online, één dag per week vanuit huis, twee dagen per week vanuit Sachserhof. Bunzlauer Keramik & Geschenke, Oostenrijk presentjes, Natuurzeep, en verzorgingsprodukten en nog veel meer.

Sachserhof_Herzlein-2020 (2).jpg

DAAROM OPGELET !

Kun je dit jaar niet naar Oostenrijk, en wil je toch een beetje Oostenrijk gevoel? Dan kan ik misschien een beetje Oostenrijk naar jou brengen.Een heerlijke Edelweißzeep, een Edelweiß handcreme, een leuke koffiemok met mijn eigen Herzlein-ontwerp, een koekjesschaal, noem het maar op. Je kunt jezelf verwennen, maar misschien ook iemand anders. Denk eens aan Moederdag. Vandaag een bestelling voor moederdag in Holland gehad, super leuk !Elke bestelling is mij tot grote steun om financieel rond te komen, en mijn leven, Herzlein, en Sachserhof weer op te kunnen bouwen. Wat denk je van een waardebon, voor een vakantie op Sachserhof, of van Herzlein ? Gewoon voor jezelf, of iemand cadeau te doen ? Het is net even iets anders dan een pak chocolade of een bloemetje, en ik denk een onvergetelijk geschenk.

VRIJWILLIGE DONATIE, WARM HART VOOR SACHSERHOF

Heb je niets nodig van Herzlein, of een waardebon voor een vakantie, maar draag je Sachserhof wel een warm hart toe ? Een vrijwillige donatie is ook hartelijk welkom. Al heb ik, ook in het verleden niet de intentie gehad me zo te presenteren, en zo om hulp te vragen. Maar toch, …..ik durf te vragen.

Wil je bestellen bij Herzlein ?

Kijk dan op https://herzlein.at/ en/of stuur voor vragen of een bestelling een mail naar : herzlein@outlook.com

Wil je een vakantiewaardebon, of een vrijwillige donatie?

Stuur dan een persoonlijke mail naar info@sachserhof.com

Natuurlijk staat er, een kleine attentie als dankjewel tegenover!

Krijg als eerste mijn nieuws:

Meld je aan voor mijn persoonlijke mail onder volgende link: https://sachserhof.us16.list-manage.com/subscribe?u=000c24f3b1343a01dad8d94d3&id=428318a793

Vandaag een Extra Blog mit veel foto´s voorjaar/ landleven: https://sachserhof.com/nieuwsbrieven/de-stilte-ontwaakte-het-leven

• Sachserhof •Rein Spaziert Facebook Titelbeeld (3).jpg


Beschikbaarheid

Controleer direct online onze beschikbaarheid

Reserveren

Like ons op Facebook

Sachserhof, Appartementen in Oostenrijk